[ TAG ] - menjawab TAG dari Pn Eita

aku sebenarnya nak update blog ..tapi nak amik mood menaip, baca la blog member2 dlu..so dah tentunya blog2 yg baru update kita boleh tau dari dashboard kan? .. scroll down .. tgk lah blog Apple of my Eye ni .. hehe .. sbb kadang2 ada gak info menarik yg tuan punya blog ni kongsi kan .. alih2 .. la .. kena TAG..hehe .. takpe. buat TAG ni dlu lah.. weee~

1) Name one person who made u laugh last night?
Qhaud AF7!! hehe .. mlm tadi tgk muzikal tun mahathir .. tau2 jelah .. citer psl sejarah .. alih2 Qhaud buat lawak .. hehe ..comel~!

2) What were u doing 1 hour ago?
siapkan apa yg lady boss aku nak .. tau lah dia nak kuar .. macam2 nak soh .. aku tgh buat ni . .dia suruh siapkan tu .. seb baik aku leh handle ..keje sorg2 .. camnila ..

3) What was da last thing you said out loud?
" hey..tolonglah bagi laluan~!" (bengang bila takde sorg pun nk bg laluan aku nak masuk ke stesyen minyak, even aku dh bg signal brp lama dok kat tgh2 jalan tu.huh~

4) Where's da next place you're going to?
tempat makan best .. request by my mom .. utk bday dia 13hb ni .. mana ye??

5) What was da last thing u paid for?
newspaper .. haha (tiap2 ari mmg tugas aku beli paper .. melainkan abah aku dh beli)

6) Where were u last nite?
Istana budaya - muzikal tun mahathir .. weeee~

7) What's da best ice-cream flavour?
Vanila+Strabery+coklat..hehe .. nepolian ek??apa ntah namanya .. :P

8) Do u wanna cut your hair?
hurm .. nak jgak .. naik rimas dh .. sbb dh mula pjg .. tp .. rasanya nk biarkan pjg mcm dlu lah .. heheheh~

9) Do u love to 'melatah'?
huhu .. tak suka lah melatah .. nnt org gelakkan ..
kdg2 jer melatah .. tgk keadaan ..tak teruk sgt pun .. biasa2 jer .. ;)

10) If that so(melatah), what will u said out loud?
"Oh Mak kau" .. tu jer .. seb baik tak mencarut kan?hurm .. if tgh ckp bbrp word masa tu then ada mende jatuh ke .. word tu lah yg terkeluar ..sbb tu kena ati2 .. jgn ckp word yg tak elok.



11) What does da last text-msg received say?
sms from emmy bear .. fb2mobile .. yg comment my status kat FB "suka2...mmg comey n sempoi..."

12) Will u get married in da future?
apa punya soalan da .. mestilah nk kawen.Nabi tak mengaku umat tau kalau kita tak kawen .. tapi tu la .. takde boyfren lagi neh .. :P

13) Do u chew on your straw?
kadang2 .. bila tgh menunggu ke .. tgh geram ke .. hehehe

14) Do u make-up your own words?
er... its not my word actually .. tp word ni dpt dr sorg naqibah yg aku sayang .. "life is learning" .. boleh kan?? :P

15) Is there anyone u like/love right now?
buat ms skrg .. my abah,mak,adik beradik, kawan2, itu jelah ..

16) Tag to other 5 bloggers/more
Leen
Aten
Kak Leo
Erma
Zuraiha
Pejal
Lia



weeeee..... eita .. i'm done~!! (^__^)v

4 comments:

Rita Razif said... [Reply to comment]
October 7, 2010 at 3:21 PM

1 thing yg eita jealous psl iejat.. sbb selalu dpt chance tngk teater.. wuwu

eita minat teater tp selalu xdpt peluang... nampaknya kena laa lupakn minat yg 1 nie.. sob sob

p/s : melatah nie klu terbiasa akan jd habit taw.. trust me.. adeii

Ermalina said... [Reply to comment]
October 8, 2010 at 7:04 AM

tag lagi? siaapppp! uhuhu :p

Hazniza Zin said... [Reply to comment]
October 8, 2010 at 2:07 PM

eita - alololo...huhu .. maybe sbb kakak jat pun minat nk tgk teater ..so kami berusaha nk tgk jgak.tak kira la camne nk dptkan tiket tu.huhu.. sbnrnyer hampir2 tak dpt tgk gak MTM, tp disaat2 akhir, ada member kakak jat yg belikan tiket.member kakak bnyk yg join teater ni .. diorg jadi penari.

takpe.insyaAllah .. 1 day nnt, Eita akan dpt tgk teater kat IB.

(fyi, ada teater free,every week kat panggung DBKL.berdekatan dataran merdeka.FREE.tp kena awal.takut takde tmpt duduk.)

Erma : hehehee bagus~!!

aizuemi said... [Reply to comment]
October 8, 2010 at 4:11 PM

hehehhe.. sy akan jawab tag ini..

promo

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top [ Life is Learning ]. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.