change to blogspot??

hua .. my 1st entry utk blogspot .. slama ni sungguh setia di frenster blog .. beralih ke sini sbb kelembapan akses yg amat ketara kat sana .. punyerlah panjang aku taip .. biler posting .. agak lama utk loading .. leh plak dia kata failed .. bnyk kali lak tu .. sakit otak jgak la ... dan akhirnye .. aku meninggalkan blog di sana ... mulakan yg baru disini .. blog yg lama jdkan memori abadi~


sebenarnye sblm ni aku dah ada blogspot .. atas nama iejat .. alih2 tak leh masuk sbb aku lupa password .. email tu pun dh tak valid .. huaaa.. sayang sungguh takleh blog yg lama .. tu yg amik masa nk create blogspot ni ..[citer psl blog lama .. jgn terkejut .. aku ada bnyk blog sblm ni .. aku ada 2 blogspot .. 1 blgodrive dan 1 frenster blog ..huahuahua...bnyknyer~ ]

7 comments:

iejaZin said... [Reply to comment]
January 19, 2009 at 1:17 PM

hehehe .. tenkiu .. ni pun masih terkedek2 bertatih sbbnye dh terbiasa dgn blog lama..

ermalina said... [Reply to comment]
January 19, 2009 at 11:43 PM

yeay.. iejat da pkai blogspot hukhuk :D

SyAzi said... [Reply to comment]
January 20, 2009 at 10:10 AM

rajin btul update blog erk..

iejaZin said... [Reply to comment]
January 20, 2009 at 10:18 AM

shazy - kalau dah takde keje .. blog la jadi mangsa .. penghibur hati luka lara~ ;)

aidaarisya said... [Reply to comment]
January 20, 2009 at 2:02 PM

yeay2..welcome to the club..hikhikhik

promo

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top [ Life is Learning ]. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.