Selamat pagi dari puncak genting... Sejuk...

Assalamualaikum...
Hye...uhh..awal pagi kat atas ni sgtlah sejuk.jam pun baru pkul 6.00pagi. Almaklumlah, aku bila kat tempat yg tak biasa tidur, bbrp kali akan terjaga. Setiap 2jam or sejam.. Lepas tu terus je la mandi.teringat pulak nak posting kat blog yg dh lama aku tinggalkan ni.huhu..

Buat apa di genting?owh.. Aku ada conference... Aktiviti yg every year prudential akan buat. 'Top Achievers' Congress. Quality Agent, weslth planner seluruh Malaysia dtg. Meriah giler la...dr ke muda2 hingga ke tua... Dr leader smpi la ke yg baru jadi agent. Penuh satu Arena of Stars tu.makin ramai,makin meriah...saingannya mesti ramaikan?Yup..tp tak mrnjadi masalah,rakyat Malaysia pun makin bertmbah..

Hari hari last kat sini.so nk amik segala ilmu yg ada.tahun ni have to buktikan sesuatu pd diri aku sendiri,pada family dan org2 tersayang.. InsyaAllah...ada rezeki aku dlm bidang ni. Mana taknya, hampir 5 tahun bekerja dgn comany swasta, hampir 5 tahun mencari kerja kerajaan (atas desakan parents), akhirnya keje ini yg aku rasa happy nk buat...

Doakan aku ye kawan2.

Ok.see you.gtg. Nk breakfast...

Rindu posting...

Perghhhhh....lama giler kot tak post apa2pun dlm blog aku ni...lama ditinggalkan...dh bersarang dh.. Yelah,bila dh terlibat dengan keje sepenuh masa sebagai agent or perancang kewangan, ibarat bekerja sendiri.. Keluar pagi, balik malam. Terasa dh macam bekerja seminggu 8hari.. Terasa jugakla perubahannya... Mmg penat sket, tp seronok.sbb boleh jumpa dgn ramai org.. Mcm2 karenah, mcm2 hal..tp happy dpt tangani dgn sabar..

Yup...rindu posting, rindu nk bc blog kawan2.. So posting hari ni khas buat kawan2 blog ku.... Saya rindu kamu!!!!.. Weeeeeee......

promo

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top [ Life is Learning ]. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.