[ TAG ] - Fakta mengenai ...

awal2 pagi dah ada keje melambak.huh..waktu lunch ni rehat jap.so baca blog (xtvt yg bagus utk rehatkan minda.. ;) ) smbil dengar lagu2 Maher Zain yang aku baru saje masukkan kat phone.

uhh .. kena TAG lagi~! bukan marah .. tapi SUKE~!! hahhahaha .. giler reply TAG ek?hehehhe ...

okla.ni TAG dari Pn Eita

Write 5 interesting facts about the person who give u this award..

  1. have a happy family.. [semoga kekal hingga akhirat.AMin~]
  2. seorang ibu dan wife yg baik.mana tau?baca dari blog la.. even tak slalu (er ..mmg tak pernah pun kan??)  jumpa or keluar sama ..
  3. suke citer pasal Miq kat blog .. and aku suka baca~! wee~comel!
  4. dia pernah tersalah org waktu chat kat YM dgn aku .. rupa2nya sama nama dgn kwn dia kat ofis (kot..tak ingt kawan mana) .. lps tu gelak terbahak2 masing2 ..hehe .. 
  5. suka TAG aku .. sbb aku rajin balas! haha .. TAG lah lagi .. suke~!

Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby..
  1. anak ke2 ..kwn2 kata aku nmpk brutal/ganas, tp sebenarnya aku agak sensitif & manja ...cuma tak suka tunjuk... famili & rakan rapat je tau..
  2. suka laut dan PANTAI.bila pandang laut yang luas .. seolah2 melepaskan segala bebanan dan masalah.angin pantai .. uhhh .. nk gi bercutilah .. jom~!
  3. suka kerja2 teknikal.kat umah kalau paku memaku,grill .. panjat sana sini..aku lah yg buat.and abah slalu mengharapkan kat aku je.sbb tu aku tak brp nk feminin. 
  4.  orang kata aku cool ..kebanyakkannya .. tp sebenarnya diri ini menyembunyikan perasaan sebenar dalam diri.
  5. sebenarnya .. seorang yang pemalu dan penyegan. (gelak??betul ni .. tak caya ke?)
  6. suka masak~!! dan makan!! hahaha.. sbb tu suka sangat tengok channel AFC & Food Network .. then cari resipi kat tenet.then buat kat umah, present food kat famili.bila diorang kata sedap and habiskan mknn tu .. terasa puas~!! HATI tersenyum!
  7. i like photography very much~! hopefully dpt siyes dlm bidang ni.
  8. sangat2 SETIA orangnya. bukti? 5tahun tak tukar2 keje (even tau company ni tak kukuh sangat),still teringt kat sidia walaupun dia dh kawen.. (tp jgn risau.ingt xsemestinya dihati ada lagi .. ;) )
  9. tak suka shopping~! haha .. pelik tak? suka beli barang2 yg perlu saja.then pakai barang tu sampai rosak, baru beli lain.
  10. suka memandu laju~! dan kalau diri dalam keadaan marah atau gundah gulana ketika memandu .. mungkin akan bawak kete secara bahaya.huh ..sikap yg ni pun kena DELETE terus~! mudah2an.


Pick your most 10 deserving recipients and describe them..
1. Erma  - a.k.a esah~! dak fun corner yg dok kat nun kedah~
2. Kak leo  - tiger pon pon~! hehe .. one of my close friend. kurus tapi kuat makan!
3. Zue  - kecik2 cili api..bnyk mende dia leh buat. futsal,photography,ish .. mcm2 la.
4. Pejal - AirAsia~! hehe ..kurus dan tinggi ..suka photography gak. saycheese~!
5. Leen - mama kpd Sara.. hehe. one of my bff
6. Ummi - kwn ms kat utm.ms thn2 akhir,suka bonceng motor dgn dia.wee~
7. Aten - minat kat ff,nad af,deen .. eh .. deen tu bf awak ke? (its joke)
8. Aida Arisya - nama sebenarnya sama dgn nama mak aku.hehehe.
9. Kak Zai - webmaster fun corner forum.  .. jgn suka2 off topic tau~ ;D
10. Lynn Othman - member skola rendah.. SKBTC



me : (secara kebetulan .. kita menjelaskan sape diri kita sebenarnya kan?huahaha .. sama benar atau tidak fakta ni .. hanya kita & Allah saje yg tau ..and ..bonus kepada rakan2 yang sememangnya mengetahui/mengenali kita)

7 comments:

Rita Razif said... [Reply to comment]
October 22, 2010 at 4:04 PM

huhu.. tq sbb rajin jwb tag! ermm friendship kita ber2 nie mmg pelik.. even selalu keep in touch kt fb + blog jer.. tp rs dkt ;)

haha.. bab salah org tu jat still ingat lg.. malu wey! wahaha

owh brutal rupanya cik iejat nie.. tngk mcm lembut n feminin jer gayanya.. ngeee

Hazniza Zin said... [Reply to comment]
October 22, 2010 at 4:11 PM

pelik kan?tapi takpe.. friendshio tu ttp ada.

hehe .. mestilah ingt..sbb bukan sekali .. dua kali kot.hehehe.. ms tu mmg pelik sgt apa la yg eita tanya/taip .. rupa2nya..salah org.weee~

ngeee .. ke arah nk feminin kan diri lah ni .. dlu2 mana reti make up segala .. hehehe~

Aida Arisya said... [Reply to comment]
October 22, 2010 at 8:03 PM

uitss me pun kna....dah lama xde org nk tag me..kihkihkih...suke suke suke...bab ckp ff td :P japlg me buat k..me tgh rajin ni :P

Okie dOkie said... [Reply to comment]
October 22, 2010 at 10:30 PM

apa ni? sejak bila saya ada bf ni? haha. jangan jangan, marah gf deen. nanti rajin aten jawab tag ni.

Ermalina said... [Reply to comment]
October 22, 2010 at 11:25 PM

amboi.. dan2.. atas skali tu! hahahhaa.. ok2 ana jwp.. tp rasa mcm pnah jwp je tag cmni.. hihihii

Hazniza Zin said... [Reply to comment]
October 25, 2010 at 10:58 AM

aida : hehehe .. mestilah kena gak... ;)
aten : huahaha .. saje jelah.. kalau betul .. apa salahnyer~ :P
erma : huahaha .. hambik~! nak kan? eh .. pernah jwb?owh .. takpe.. rajin .. jawab la lagi~

aizuemi said... [Reply to comment]
October 25, 2010 at 12:57 PM

hehehe.. sy da wat keje skolah nih.. kecik2 cili api ek? dan nk jadi masal lomak da nih~

promo

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top [ Life is Learning ]. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.