[ Me ] - ignore me?its ok ... NEXT~




huh .. selalu sgt skrg ni kena mcm ni ...ada yg just ignore, tepon tak angkat ...

mula2 tu kecik ati la jugak .. mula la rasa down kejap ...
but then, bila dah lama-lama .. terbiasa dah...
skrg dh mula terima semuanya ..
alhamdulillah....

always think positive .. xtau apa yg jadi.
takpelah. life must go on kan?so ... when people ignore me... its ok ...NEXT~ ..then try to think scr positif.





[sebenarnya tgh susah hati sgt2 ..tak tau nk buat apa dh ni.banyak yg bermain2 diminda...hurm (keluhan yg sgt berat dilepaskan) ... ]

[PRU] - keraguan

#10 eirfansyamil@gmail.com 2008-02-03 19:06
Apakah hukumnya mengambil insuran prudential BSN Takaful, tidakkah kita terlibat memajukan Bank riba (Prudential)

UZAR : PANJANG ULASANNYA DAN SAYA TAK CUKUP MASA. KESIMPULAN, IA HALAL DAN TIDAK DIANGGAP MAJUKAN BANK RIBA.

petikan soalan ini saya copy dari zaharuddin.net


kenapa tetiba saya masukkan entry ni?
sebab semalam sambil2 nak menunggu cikgu2 sekolah datang,buat phine call...and ada salah sorang suspect ni beria2 mengatakan Prudential BSN Takaful (PBTB) haram. huh .. apa maksud takaful yg dia faham?kalau begitu, apa fungsi majlis syariah yang diwujudkan dalam PBTB tu sendiri?

last2, malas nak ambil hati pasal apa yg suspect tu cakap.takpelah ..yang penting Allah tau niatku.


"let's save life~!!"

promo

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top [ Life is Learning ]. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.