Selamat pagi dari puncak genting... Sejuk...

Assalamualaikum...
Hye...uhh..awal pagi kat atas ni sgtlah sejuk.jam pun baru pkul 6.00pagi. Almaklumlah, aku bila kat tempat yg tak biasa tidur, bbrp kali akan terjaga. Setiap 2jam or sejam.. Lepas tu terus je la mandi.teringat pulak nak posting kat blog yg dh lama aku tinggalkan ni.huhu..

Buat apa di genting?owh.. Aku ada conference... Aktiviti yg every year prudential akan buat. 'Top Achievers' Congress. Quality Agent, weslth planner seluruh Malaysia dtg. Meriah giler la...dr ke muda2 hingga ke tua... Dr leader smpi la ke yg baru jadi agent. Penuh satu Arena of Stars tu.makin ramai,makin meriah...saingannya mesti ramaikan?Yup..tp tak mrnjadi masalah,rakyat Malaysia pun makin bertmbah..

Hari hari last kat sini.so nk amik segala ilmu yg ada.tahun ni have to buktikan sesuatu pd diri aku sendiri,pada family dan org2 tersayang.. InsyaAllah...ada rezeki aku dlm bidang ni. Mana taknya, hampir 5 tahun bekerja dgn comany swasta, hampir 5 tahun mencari kerja kerajaan (atas desakan parents), akhirnya keje ini yg aku rasa happy nk buat...

Doakan aku ye kawan2.

Ok.see you.gtg. Nk breakfast...

3 comments:

KaK LimAh Si SupiR said... [Reply to comment]
October 17, 2011 at 10:31 PM

ye..kt sane mmg laa sgt sejukkkk :P

Dewi Aja said... [Reply to comment]
August 5, 2015 at 7:49 PM

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

promo

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top [ Life is Learning ]. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.