[ FFFC ] - sahur bersama FF & FBI

first time ni .. sahur kat Hotel.wah~ teruja sgt smpi tak tito tunggu kak yana ambil kat umah.dalam hati rasa tak sedap jgak, tp terpaksa sbb my abah tak bagi if drive sendiri pagi2 buta (pkul 2.30pg) ..

lebih kurang pkul 3 smpi .. owh..ramai budak fun corner~ best3 .. terasa ini mcm event Fun Corner lak.hahhaa..

owh.. mmg mengantuk .. tapi dek kerana keletah FF, FBI & cara diorg kenakan peserta.. tak terasa mengantuk pun.dh mcm majlis buka posa...siap tanya .. dah boleh minum ker??hahhaha


desert best~!! itu yang pertama aku makan.then survey .. nasi lemak?owh .. ada kuey tiaw...better kuey tiaw lah.hurm .. nyum2 .. alhamdulillah .. rezeki murah Ramadhan camni.



layan gmbr yer~
(oleh kerana guna lense pendek .. so . .gmbr pun ada yg blurrr~)







owh ya .. fun corner + fafau nyer picture takde kat aku. and .. gmbr aku dgn fafau pun xde.mintak belas ihsan ni .. hehe .. please email to me my pict.hehe... kak zai ... adeqbun .. please~ ;D

0 comments:

promo

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top [ Life is Learning ]. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.