[ Teater ] - Cuci The Muzikal II - I FILW Jojoe!!!


FILW to apa?its 'Fall in love with'.. hahaha .. ini gara-gara teater Cuci The Muzikal II (CTM2) yang aku tengok malam tadi .. diorg gile sebut shortform like we do in SMS. habis semua keluar .. TK = terima kasih, KKN = Kelas Kau Nyah, MOJ = Mak ok jer , SS = sama-sama , ..uish .. banyak lagi la .. memang gelak habis~!!

hari akhir, biasala.. smuanya mahu all out. memang kelakar .. tp bagi aku terlalu meleret2 lawak diorg.. mmg boleh gelak lama2 .. tp pjg sgt.boleh cut sket kat sini dan sana.aku dah tgk CTM1, jadi kali ni mahu tgk aksi Nabil & Jac pulak. ada bbrp scene ditambah, akibatnyer teater ni berlarutan smpi pukul 1pagi!! owh .. sgt lama ok.ada part yg terasa lambat sgt .. tak tau la plak diorg sengaja kot.

Kemunculan pertama Nabil dlm teater.boleh la diberi pujian.tp part gelak2 ..dia palign tak dpt menahan gelak.sampai kan ada satu scene tu gelak jer .. tak berhenti dan apa yg nak dismpikan pun delay jgak.hai bang Bil .. tahan2 la sket.

huh .. bila Awie menyanyi ..ramai yg bersorak! (me too~!!)
owh .. sedapnyer suara Awie~ .. haa.. kwn aku si Barry pun dh terpikat dgn suara Awie, smpikan dia kata "lepas ni aku nk gi konsert Wings & Awie lah!" .. hahaha .. gitu penangan Awie ek. tp memang pun .. Awie as Jojo dlm CTM2 mmg menyerlah.Jojo disifatkan sbg yg lembut walau muka nmpk ganas.jgn tak tau .. Awie menari ala2 ballet~!! cayalah Awie~ ILU lah~!! TK sbb buat I terhibur dgn aksi2 U!!

JAC tidak mengecewakan.comel.ringan jer dia bila dipusing2kan oleh jojo (menarilah~).
dia sangat steady.and kadang2 terkeluar jgak lah bahasa tamil nye..tp quite funny.hurm .. psl suara masa menyanyi .. hebat.dah nama pun JAC~

set pentas tak bnyk berubah mcm yg lepas2.

and .. pkul 1.00 baru abes! penat tapi tetap tunggu utk pelakon2 keluar. bravo utk team CTM2!!

>masa sessi autograf, Awie keluar lambat skit, tp peminat2 dia dah menjerit "Awie..Awie~!!" masa tu Afdlin, Hans & Nabil yg tgh duduk .. bangun .. merajuk konon.pergi kat blkg .. and join the crowd.. diorg pulak jerit "Awie...Awie~" .. mmg lawaklah~!! hahahha


[siyes .. i FILW JOJOE~!! auuuuw~]
[balik sgt lewat.pkul 2 pagi baru smpi umah.huh.but i really enjoyed the show.weee~]
[Jac sgt sporting.even dh sakit kepala,mata berpinar, still layan kitorg pada saat2 akhir. ILU lah JAC!!]


gambar ada.next entry ya.

3 comments:

|L|e|o| said... [Reply to comment]
August 10, 2010 at 6:12 PM

rugi lak x g tgk...
lately byk sgt benda nk buat x abes2...

Hazniza Zin said... [Reply to comment]
August 11, 2010 at 9:12 AM

owh .. nk tgk ke?
hurm.takpe .. after this .. ada teater tun mahathir... nk tgk tak?

aizuemi said... [Reply to comment]
August 11, 2010 at 10:44 AM

sgt bnyk menda nk buat.. sy stuju kak leo~

promo

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top [ Life is Learning ]. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.