[TAG] - from eita ... EPPY AWARD



owh .. kali ni excited lebih pulak.slalu if kena TAG .. mesti cam lmbt ke nk buat.hahha..lama kot tak kena TAG. kali ni dari Eita .. baru je tadi baca blog dia. seronok baca pasal cuti2 kat Redang tu .. alang2 dh baca..terus scroll smpi bwh .. alih2 .. lor ... namaku ada.

eppy award?


selalu je baca blog org2 yg dpt mcm2 award .. tp aku tak pernah pun dpt award.ni kira eita pemberi award yg pertama lah~ weeee~

1. Adakah anda rasa happy sekarang ?
happy jgk la even tak brp sihat now.

2. Kenapa anda rasa happy ?
happy sbb dpt buat buku skrap psl my personal dreams.whole day kat office PRU. self-motivated!

3. Apakah yang boleh membuatkan anda happy ?
owh.buat ms skrg... happy dgn keadaan diri yg ingin berubah.happy dgn kawan2.sharing dgn wak wak wak.weeee~

4. Pernah anda menerima tag ?
pernah .. tp .. dah lama tak dpt tag ni.xcited nk reply terus.hahhahhaa

5. Nyatakan warna yang anda suka
nak brp bnyk?? hurm .. hitam+merah+hijau (not striking green la)+oren

6. Beritahu orang yang anda tag
*LEEN
*ZUE 
* KAK LEO

0 comments:

promo

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top [ Life is Learning ]. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.