[ Me ] - kerja sekarang ni bukan kerja ke?


tertekan jgak la.hurm.bukan aku tak pernah nak apply mana2 job gomen. slalu jer isi borang itu dan ini.kerja2 lain pun ada apply.dr yg lower qualification smpila ke yg betul2 high qualification yg aku ada.tak pernah nyer nak dapat.sampai setakat interview ke-2. pastu dah tak panggil2.then .. lama dah aku tak apply.bukan putus asa, maybe kerja aku sekarang ni pun dh banyak. ada jugak la curik2 masa kat ofis, isi borang online.

now aku ada buat part time sikit2. mula berjinak2 la dgn insurans. baru nak belajar.biasalah.merangkak lagi.dan aku dh pun bagitau kat mak.mintak support dr dia.and maybe aku nak tukar kpd full time.kena dpt restu dr dia lah kan.

hurm.semalam kene tegur lagi dengan mak.abah pun.suruh aku apply gomen job.aku jawab OK dgn nada yg .. tak tau la camne.mak anggap keje yg aku as admin kat company skrg ni bukan kerja tetap.even aku dh hampir 5 tahun keje kat sini.ok fine.aku tau dia risau.tak terjamin.tapi kalau bukan rezeki aku dpt gomen job, apa salahnya support aku utk part time job aku ni?

help me~

pressure gak neh. semangat aku turun naik lah.camne la nak kuatkan diri ni????

wak wak wak .. tolonglah ....huwaaa~


sumber gambar  : http://www.rd.com/living-healthy/stress-at-work-could-be-killing-you/article50969.html



0 comments:

promo

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top [ Life is Learning ]. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.