[Film] - Knight & Day Summer

film poster ..mcm poster citer James Bond je kan?


mesti tonton!!.mula2 tgk preview kat Star Movies VIP Access... terus teruja nak tengok.. and finally .. last 2 weeks secara 'tak sengaja' nya dapat tengok citer ni... walaupun Tom Cruise dah nmpk tua sket .. and sama lah dgn Cameron Diaz , tp aksi2 dalam citer ni .. pergh~ mantop!!

aku teringt Tom Cruise dlm citer Top Gun. bbrp belas tahun dlu kot.skrg ni .. still buat aksi2 mencabar tu sndri. citer ni semua ada. aksi, romantik, komedi, sedih , serius .. lengkap lah. tak rugi lah bila aku beli tiket untuk tgk citer ni (pd mulanya aku nak tgk citer Karate Kid dulu .. tp sbb waktu tak sesuai .. pilih citer ni sbb tgk preview pun best)







skrip?..ya ...skrip yg aku paling ingt "with me .. or without me" .. hahahha .. mmg best ar.teringt smpi skrg....dan .. mcm nak tengok lagi la~ hikhikhik ..




0 comments:

promo

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top [ Life is Learning ]. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.