[ Family ] i luv to spend time with my mum

mak dah pandai buat peace~!! (gmbr ms cuti2@melaka)

...walaupun kadang-kadang bebelan dia yang menderu laju tu membingitkan suasana pagi.Iyelah, siapa je yg suka dengar bebelan pagi2 buta.. itu tak kena .. ini tak kena.sakit jugak la hati.memang kadang-kadang buat aku marah dan terkeluar jugak kemarahan tu kat mak.uhh .. maaf ye mak.

semalam,even aku dah kenyang pun, still temankan mak makan.hehe.ntah.rasa berselera la pulak bila makan sama2.mana la anak mak ni tak naik berat badan.ish.mak dah pesan jangan makan, tapi mlm tadi mak kata "jom la makan~" huwahaha.

hari minggu, menjadi kemestian aku tolong mak kat dapur.pagi dah kejutkan aku, mau ke pasar katanya.rutin 2 kali sebulan.pasar jauh nun kat lembah pantai.haha.lepas ke pasar,belanja dia breakfast (tapi selalunya mak yg banjer .. heheh)

yg bestnyer, kacau dia masa tido.haha.jahat tak aku?sbb ms dia tido tu la aku ajak borak .. ntah apa2 word yg keluar.hahah..tengah mamai kan .. heheh.tp kdg2 tu kena marah la dgn dia..sbb kacau dia tido... heheh .. nakkal~!!

chow kit.ye .. tmpt fav mak aku.beli pinggan mangkuk kat Syrkt Menang.mcm2 barang la dia beli.penuhkan bonet.amik katalog, pastu suruh aku jual kat member.ish .. ada ke?

kadang2 suka tengok gelagat mak. selalu jer tersasul nk cakap sesuatu perkataan. nk beli Dunkin Donut jadi Donut King , French Fries jadi franchise ..huwahahah .. macam2 lagi la..

hurm ... selagi boleh ..dan selama boleh, sangat2 suka luangkan masa dgn mak.selagi mak ada or selagi aku  ada nyawa. luv u mak~!!

3 comments:

Lin said... [Reply to comment]
July 28, 2010 at 11:56 AM

baca cite ko ni ija wt aku rindu kat arwah mak aku..mak aku dulu penah pesan soh belikan biskut cipsemut.jenuh aku pk mak nak biskut ape la ni..upanya chipsmore! huhu..rindunye kat mak.. :(

aizuemi said... [Reply to comment]
July 28, 2010 at 12:50 PM

hehehe.. kalo UMMI plak, dia xde pesan ape2, tp dia ske tny cite kt TV tu sape, knp, dia tanak tgk dr awl, da tgh2 cite saje nk suh ank2 dia cite.. hehehhe~

Hazniza Zin said... [Reply to comment]
July 28, 2010 at 5:51 PM

Lin : heheh .. chipsemut..klako la plak ..tp .. mmg pun .. ada dekat2 jgak la bunyi.hehe.mesti tergelak sndiri bla ingt balik

zue : itu tandanya .. ummi suka dgr citer dr anak2 dia jer.. ehehhe~

promo

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top [ Life is Learning ]. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.