[ Weddings ] - Selamat Pengantin Baru~!!


Selamat Pengantin Baru - Wann

Selamat pengantin baru
Selamat berbahagia
Selamat ke anak cucu
Selamat sejahtera

Semoga berpanjangan
Semoga berkekalan
Semoga satu tujuan
Semoga aman

Hidup mestilah kukuh
Sabar paling perlu
Cinta setiap hari
Senyum mesti selalu...


saya nak kawen~!! hahaha .. tetiba jer. :P .. bulan ni ada lah bulan org2 kawen.sbb cuti skola.dan ada beberapa kawan aku yg kawen bulan ni.semua berebut bulan JUNE~! aduh .. kalaulah aku boleh klon kan diri sndiri, boleh gi smua weddng kawan2 .. yg kat KEdah, yg kat PD, yg kat JB, yg kat KL... tapi apakan daya..

jadinya .. saya nak ucapkan TAHNIAH kepada Nur Zuraiha@Zue@Aizuemi, Nurul HUda@Che Hud , Azril Naim@Semi@Aril , Saliza Zainora, dan Nasri  bersama pasangan masing2 .. semoga perkahwinan kalian kekal bahagia hingga akhir hayat.Amin~

 peace~!! (sumber gmbr : blog zue )

aku cuma dapat menghadirkan diri ke majlis perkahwinan Zue yg berlangsung di Serdang sabtu lepas.sempat juga menjalankan tugas as photographer back up utk majlis pernikahan(Jumaat) & persandingan.opss..masa majlis persandingan .. saya 'diculik' utk menonton LBS..huahaha..i'm sorry pengantin.. ;D

dan semalam ..join bersama utk outdoor wedding photography di putrajaya.2 pengantin sekali.uhh .. memang best.dua2nya sporting. aksi spontan diorg lagi best.haha .. bila photographer dh kering idea .. pengantin yg bagi idea.good!! mmg best...

uhh .. nk cerita lagi.tp ada tugas menanti.citer & gmbr ms outdoor akan dikongsikan nanti.tunggu ya ..


> special thx to ZUe& fadzil dan Kak Yi&husband(lupa la nama dia.uhhh .. ), Ummi & Ayah .. serta family Zue smuanya. kenyang makan semalam.murah rezeki korang. ;D



owh ya.bulan June ni ada lagi kawan2 saya yg kawen. Eilmy, Muain, & Farouk. selamat pengantin baru juga buat kalian. ;)

2 comments:

aizuemi said... [Reply to comment]
June 9, 2010 at 8:20 AM

alhamdulillah.. segalanya da berlalu.. thanks akk sebab ikut peel kitorg yg kekadang betul kekadang tak nih~

Hazniza Zin said... [Reply to comment]
June 9, 2010 at 1:13 PM

zue : alhamdulillah .. peel korang yg menarik.takpe.belajar.nnt mcm2 peel perlu akak hadapi. ;) sangat gembira tgk korang tau.happy couple.huhuhu .. nak kawen lah mcm ni.hikhikhik~

promo

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top [ Life is Learning ]. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.