[ Family ] - happy father's day, ABAH!!


Happy Father's Day to My ABAH~!!

hurm .. perasan tak?hari bapa cam tak berapa diraikan sgt?tak semeriah hari ibu.kan??aku baru tau/perasan esok hari ni adalah HARI BAPA.sedihnyer kan??huwa .... ye lah.. jarang2 sekali kami sekeluarga menyambut hari bapa/ hari ibu. paling meriah pun .. wish sesama sendiri..then ada kad.hadiah?ada jgak la..tp more to emak.abah??ktorg smpi tak tau nk bagi apa.tp pernah la bagi abah baju kemeja, perfume... pen .. hurm .. what else? (betapa susah nyer nk carik adiah utk lelaki kan??



makan eskrem coklat kat zoo negara.masa ni baru berusia 2 tahun.

huhu.aku manja dgn abah and mak waktu kecik.pernah dipanggil adik sbb jarak aku dgn shima 4 tahun.huhu.. mana lah tak manja.teringat masa kecik2, akulah yg teman abah gi main sepak takraw kat bwh.masa tu tinggal kat flat sri sabah lagi.duduk setia menunggu abah kat tepi court.then balik tu abah banjer eskrem.weee~!!

abah tengah lukis apa ntah.sibuk nak tau dak kecik ni.haish~
abah suka melukis.kdg2 teman abah melukis gak.haha..suka time kecik2 dlu. tapi skrg dh berubah.abah tak bnyk ckp pun.maybe aku pun dh besar.lain kot cara abah.hurm.


teringt bila nak hantar abah masuk bilik operation kat IJN.before abah sakit abah dh tunjuk awal2 kat mana slalu abah gi pasar,kat mana abah beli ayam.sbb nnt bila abah kat hospital,aku lah yg kene amik tugas abah.huh.. masa tunggu abah kat luar bilik operation..mcm2 perasaan.doa bnyk2.alhamdulillah .. abah selamat.masuk ICU.tgk abah still tak sedar.owh .. esoknya abah sedar.syukur... dan skrg .. alhamdulillah .. abah dh sihat.cuma .. hurm.. tabiat merokok dia je yg tak ubah2.makin menjadi.hurm..


apa2pun.angah sayang abah sgt2.even tak pernah nak tunjuk or tak pernah nk ckp depan2.

love you abah~!!




2 comments:

|L|e|o| said... [Reply to comment]
June 22, 2010 at 2:26 PM

sedih lak biler baca...tiber2 teringat abah yg dh xde...uuuwwaaaaa...

Hazniza Zin said... [Reply to comment]
June 23, 2010 at 11:47 AM

abah akak still ada dlm hati & doa2 akak kan.kita doakan yg terbaek utk org yg kita sayang.. tak kira yg masih hidup, atau yg telah meninggal dunia. ;)

promo

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top [ Life is Learning ]. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.