- i'm happy .. spent time with you -

happynyer rs bila dpt spent time dgn kak wa last week .. mmg tak planning awal langsung nk jenjalan dgn dia .. lama sangat2 tak jumpa .. since aku masuk U .. smpi la dia kawin pun aku tak dpt nk pi .. masing2 pun bz .. tp silap aku jgak .. jarang2 nak sms dia .. oleh sbb tertentu jgak aku dh lama tak sms or contact dia .. then bila dpt kuar hampir seharian dgn dia .. sangat seronok .. yelah .. selama ni tak dpt nk jadi adik dia yg baik .. smpikan mende paling sedey berlaku kat dia pun aku dpt tau setahun lepas tu ... so sad .. adik apa la aku ni kan .. terkilan pun ada ..erm .. nxt2 time .. kalau dipanjangkan umurku ... hope dpt spent time mcm ni lagi ..




happynyer!!!~

0 comments:

promo

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top [ Life is Learning ]. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.