Data Recovery Software

semalam, sambil2 aku buat keje dan takde keje .. aku tolong lady boss aku recover dia nyer memory card .. memory card kamera dia wat hal .. takleh nk detect apa2 document dlm tu .. pdhal dlm tu dia kata ada bnyk gmbr+video masa dia gi China ..
dulu2 aku ada carik software ni utk recover memory card Olympus aku yg wat hal tahun lepas .. tp sangat2 lupa apa dia .. carik punyer carik .. haaa .. dh jmpa pun .. free jer ..takyah bayar .. aku carik kat http://www.download.com/ .. so .. inilah dia interface PC Inspector smart recovery 4.5



interface dia sempoi jer .. so, pada sesape yg ada mslh mcm ni .. try la ek .. sesuai utk apa saje removable disk .. software ni akan detect apa sahaja file yg kita nk (2. Select Format Type)

2 comments:

aizuemi said... [Reply to comment]
April 17, 2009 at 11:09 AM

haaaaaaaaaaaa.. ada yg free ek.. aritu tak jumpe.. tq kak~

sangat membantu~!

iejaZin said... [Reply to comment]
April 17, 2009 at 12:10 PM

ada .. kebetulan terjumpa masa nk recover balik gmbr2 dlm kamera Olympus tu.. jenuh jgak mencarik ;D .. sama2

promo

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top [ Life is Learning ]. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.