TAG dari aizuemi

tetiba aku tersangat rajin nk balas TAG si aizuemi ni ..

The challenge is :

-GO to your photos folder in your computer
-GO to the 6th Folder of your photos (yg ni aku berusaha adakan 6 folder dlu)
-GO to the 6th photos in that folder(seb baik ada bnyk gmbr dlm folder ni)
-Put the picture on your blog & description of it
.-Invite 6 friends to join the challenge
-Link them in your blog & let they know they have been challenged.


....ingtkan nk bls masa baca tu jgak .. tp ada masalah dgn folder picture kat PC ofis ni .. bila dicarik2 .. inilah hasilnyer :


antara pelakon2 Impak Maksima The Musical .. masa ni dh abis dh .. sessi otograp ..kuar2 je aku terus turun .. mau amik gmbr Zulhuzaimi jer..hakhakhak .. nak amik gmbr bersama mcm malas nk beratur .. sbb if nk beratur .. kene beli poster utk diorg sign2 .. takmolah .. poster dia agak mahal .... teater ni , mulanye takde la nak pi tengok sangat.. tapi alang2 akak aku dh beli tiket .. erm .. not bad... aku suka part tarian dia je .. and yg paling menyerlah is - zul & dina & adib (fabulous cat) .. yg diorg kata gempak kete drift leh naik atas tu .. aku tak heran sgt..sbb mmg pentas IB tu tersangatlah luas .. bunyi deruman kete tu yg buat diorg teruja kot .. erm...

so .. kawan2 yg aku mau TAG ialah (yg dh kene .. takleh la kan??kene cukup 6 org gak ke???) :

1. kak LEO
2. kak pipicomel
4. CEED (aku tau dia bz .. tp aku nk tag jugak ..hahahhaa)
5. umie
6. KH (dia ni lagi lah teramat bz .. haha .. TAG jugak)

3 comments:

iejaZin said... [Reply to comment]
February 27, 2009 at 8:33 AM

eh .. zulhuzaimy .. aku yg punya!!hahahahhahaha...

aizuemi said... [Reply to comment]
February 27, 2009 at 8:43 AM

ahahha.. itu zulhuzaimy... ahmad albab yg pnyeeee~

promo

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top [ Life is Learning ]. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.