'dia' koma .. smpi skrg takde berita..

dh 2 hari 'dia' masuk ICU .. koma .. sbb tak sedarkan diri masa ahad lepas .. time aku nk kuar gi Sri Pentas ar (sambutan bday fafau) .. bengang jugak mula2 .. time aku nk guna la 'dia' mau tak sedarkan diri .. adeh .... berkali2 aku cuba sedarkan 'dia' ..

ahad mlm tu jugak aku amik kesempatan hantar dia ke 'klinik' .. huh .. ingtkan 'dia' takleh sedar sbb 'baju' dia yg tak sesuai .. bila dh tukar .. sama jgak .. (geram kat 'nurse' ah so tu .. dia leh kata taktau bila aku tanya kenapa .. sengal .. ish !!) .. tghari isnin aku try lak anto kat 'sepital' jauh skit dr umah .. huh .. 'doctor'nyer takde lak .. terpksalah tinggalkan 'dia' kat 'sepital' tu dlu ... aku amik resit (sbg bukti aku tinggalkan 'dia') ... huh .. dlm hati tgh risau ... brp lama 'doctor' amik masa nk rawat 'dia' ek??? ...

smpi ke hari ni (rabu 11.02.09) .. langsung takde berita dr 'doctor' .. mlm tadi aku ada call .. tp 'doctor' tu kate "saya belum check lagi maa... lu mau cepat ka?" ... erm .. "takpela .. you tgk2kan la dlu apa kene dgn saya punya HANDPHONE tu" ...

huaaaa ..... hphone aku tgh KOMA skrg ni .. 6233 ksygnku ... huaaa ..... cpt2 lah sedarkan diri yer ... bnyk contact number dlm tu .. susah mau carik tuuuu~

6 comments:

ermalina said... [Reply to comment]
February 11, 2009 at 6:50 PM

henpon ka.. ingat kan kete masuk wad hehehhe :D

aizuemi said... [Reply to comment]
February 12, 2009 at 7:45 AM

6233 tgh koma je.. blom nokhtah lagik tu... :D

iejaZin said... [Reply to comment]
February 12, 2009 at 10:12 AM

erma - huh .. kalau kete .. taktau la nk buat camne ..

zue - hua ..jgn la noktah .. mana la nk cekau duit beli hp baru??

pejal82 said... [Reply to comment]
February 12, 2009 at 1:06 PM

huhuhuhu..aku pernah kene...last2 kene format..habis no hp aku dalam tue..msg2 kawan2..adeh....skrg langkah berjaga2 aku terpaksa pakai 2 hp..

iejaZin said... [Reply to comment]
February 12, 2009 at 5:33 PM

huhu .. nk pakai 2hp .. kene ada 2 no .. kene ada lebey fulus...er..er.. apa kata ko derma skit kat aku duit...hahahhah ... (joking)

pejal82 said... [Reply to comment]
February 12, 2009 at 11:13 PM

cam topik ikhwan jer..hahaha..1 no lama aku biar kan on..sbb ramai yg tau no tue..yg 1 tue tuk wat call kawan2..aku kadang2 diulang kembali kadang2 tak suke sms..cakap direct lagi senang..hehehehe..opsss ko takde no. aku lagi 1 tue kan??hehehehe..nanti aku call..

promo

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top [ Life is Learning ]. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.