bila dpt jd geng amkrew

aku mmg teringin nk ke JB .. dgr Bigjam nk diadakan di JB .. aku plan nk naik dgn PAK TAM .. so dh cukup korum .. bila dgr hotfm adakan bas utk pdgr ke JB .. aku cuba nasib .. gatal tgn gi register ..ada slogan la plak .. aku mmg fail bab2 slogan ni .. agak kerap gak la masuk utk menang CD .. tak pernahnye dpt ..so atas harapan yg tipis (5%),aku mendaftarkan diri ..

isnin (16.02.09) tu dpt call dr someone .. nombor cam kenal je kan .. erm .. hotfm rupenyer ..

hotfm : hello .. awak ni ....
aku : ye saya..
hotfm : awak terpilih utk masuk geng am krew ye sabtu ni.sblm tu nk confirmkan dlu.kita akan bertolak ke JB hari ahad dan balik pkul 12 hari isnin.awak boleh ke? (lebih kurang camtu la..)
aku : (dgn suara agak ketar n sedikit terkejut) ...er ..boleh2 .. sure .. (mcm confirm lepas je kan aku ke JB nih ... haha)
hotfm : ok .. bagi no. IC
aku : 900609-14-xxxx (...i'm still 19th ok ..hahaha)
hotfm : ok.datang ye.pakai baju putih.ada kat sana pkul 7.
aku : ok2 .. thank you.

wah ...suke2 jgak .. tp pikir2 ..ala .. takde ke geng lain yg aku kenal masuk .. sorg2 je ..erm..dan esoknye ..dpt tau yg ada 3org yg aku kenal masuk..dan scr kebtulan .. yg naik Pak TAM smuanye dpt masuk.. pelik tp itulah rezki namanye..

persiapan???huh .. maunye aku tak cuak.. 3,4 hari before telematch .. aku dh sakit2 bdn,tengkuk..kepala pun sakit.dgr lak kat radio .. ada geng amkrew yg gi gym tiap2 ari.. aku lak .. bkn gi gym .. gi makan+tito jer..uish ..cuak jgak..apa aku buat??aku bumping+sit up lebih dr biasa ...dan hasilnye ..uhh .. sakit tgn+ada something timbul ..urat besi mana lak timbul ni ... adeh~ .. sakit jgak .. risau sgt nih .. tp takmau gi klinik .. takut~

p/s : ada bbrp org dh gelakkan aku psl urat tersembul tu .. huh .. bkn takat diorg .. aku pun gelakkan diri sndri!! .. hahaha .. telematch nye penangan ..

0 comments:

promo

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top [ Life is Learning ]. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.