Piknik ketiga FUN CORNER with FF

[posting pasal KElantan akan ditunda.. sbb gmbr tak diedit lagi. :P]


Sumber gmbr : Fafau Fun COrner (thx to kak zai (^_^)v )


uhh .. piknik kali ketiga di tasik Taman Jaya (kali ketiga ditmpt yg sama ;D ) kali ni sgt best!!! BONUSnye sbb ada Fara Fauzana yg sekian lama tak berjumpa & kedengaran suaranya di hotfm (cuti sakit-operation lutut kanan) .. dan rsnye dah lama takde xtvt bersama fun corner.berbulan2 jugak lps cuti raya dsbgnya.masing2 sibuk dgn kerjaya & pelajaran. kalau takat jmpa kejap2 tu ada la kot.tu pun tak seramai begini.

makanan pun .. sgt meriah!!! FF bwk sate ayam,daging & perut (uish . sygnye aku tak mkn sate perut), Opah bwk buah tembikai dgn nasi beriani & lauk aym msk merah,daging dan acar (didtgkan khas dr Pahang!!), kak yana bwk karipap (take over my menu??hahaha goood~)dan vitagen,jaja bwk kek buah, Eza bwk puding jagung, Air botol - kak leo dll , lain2 menu mcm bluebarry cheese tart, KFC (sape bwk ni ek?FF ke??),agar2 telur (ke??).. sgt LUMAYAN makanan aritu.pergh~ alhmdulillah!

eh .. tak lupa pada yg bwk pinggan,mangkuk,sudu & garfu plasik.Mai ek?? ;)

mkn2 dlu baru main game.kak zai bhg kump pd 4.aku cabut undi,dpt group 1 bersama OPAH (yeay!!), Intan, Jumaat, Kak Yana & Aten.

game buat gaya paling best!!! mcm2 gaya. paling aku ingt aksi Jaja, lukisan Aira (jari hantu???!! hahah)..bnyk lagi~!

last skali , cabaran meneka apa yg FF buat gaya.ada adiah..tp tak kisah la adiah tu.yg best aksi tu .. buat gaya org sapu smph utk word KAMPUNG, tgn cam tnjuk kuat = TENAGA, aksi mcm panjat tangga/perah susu lembu = NEW ZEALAND!! aduh~ mmg MENCABAR.

sape dpt jwb .. dpt la adiah... yg lain2 .. tak dpt adiah .. tapi sweet moment kan??adiah jgak tu .. ;)

erm .. layankan gmbr yg aku amik dr forum FUN CORNER.teruja???marilah join bersama kami di FUN CORNER



FF yg mmg PRO amik gmbr.cayalah~



kumpulan SATU!! always number ONE!!JUARA beb..juara!!


ni la aksi jaja yg paling diingati ..utk lagu "bila aku sudah mati!!"hahahhaha~

tengok muka masing2 .. hahaha


taken by FF : "lompat smua!!"



Opah pun lompat jugak~ salute!!!


bersama FF .. smoga kaki cpt smbuh (bertongkat2 pun .. ada kat muar ye utk nite jam?? semangat!! ;) )



balik tu .. membwk mknn yg ada.yg pastinyer .. aku sibuk bungkus nasi beriani .. last2 .. nasi tu aku lupa bwk.adeh.kerepek yg Opah bagi pun tertinggal.erm .. takde rezki~

2 comments:

Rita Razif said... [Reply to comment]
December 15, 2009 at 1:43 PM

huhu.. sekali cik iejat wat entry.. trus wat entry berantai.. ngeh3x

iejaZin said... [Reply to comment]
December 15, 2009 at 3:42 PM

hehehe .. itu lepas geram namanye.

biar buat skali gus~hehe .. senang.

promo

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top [ Life is Learning ]. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.