Weddings .. [uhh .. bila giliran aku pulak??? :P ]



masuk je bulan November .. smpi la Disember .. bnyk sgt kad jemputan kawin yg aku dpt .. tak kira la dr kawan2 or sedara .. almaklumlah .. time cuti skola .. dan ada yg clash tarikh..erm .. slalunye aku akan gi jmputan yg aku rapat & tgk jauh ke tak ..

okla .. nk share bbrp gmbr wedding yg aku amik... [ bila dh ada kamera besar bagak ni ...smgt sket nak amik gmbr dpn pelamin tuh~ .. takde la rs terpencil sgt3 dgn kemunculan bbrp kamera laen yg lebih bagak dr aku.huhu.at least.hey .. i'm photographer too!! .. hahaha .. nmpk mcm PRO la kunun~ :P ]




[Nor Saidah @ Che Da & Azran]

sedara aku.. majlis akad nikah & bersanding diadakan di ampang.and masa knduri menyambut menantu pun aku ikut.jauh nun kat kelantan..tp itu kemudian.ada bnyk kisah jadi ms kat kelantan..tunggu nxt posting ya .. :P


baju ni sgt cantek!!suke~

aksi spontan nih.bagus btul~

melangkah ke majlis akad nikah

smpi tergelak besar .. tok kadi ni mmg kelakar!!


[Kak Masjuniwati & husband(helmi kot namanye.. :P ) ]

senior aku masa kat UTM..boleh dikatakan agak rapat.org JB .. tp atas sebab2 tertentu, pindah ke KL.erm..mmg bnyk dugaan yg dia tempuh.tapi ..alhmdulillah .. kebahagian akan jadi milik org2 yg bersabar.kak mas,ja sgt happy bila tgk kak mas happy.semoga berbahagia hingga akhir hayat.heheh .. lps2 ni ..tak leh dah call malam2 ye.takut mengganggu~ hahhaha


pelamin yg tersergam indah dlm dewan perdana felda.solekan ala2 jawa.nice!!


inilah mak kak mas



nana, barry and Oare .. "wah~!" .. (who's next???)






iejat : menunggu2 giliran sape lepas ni antara kawan2 aku yg masih single.Oare??Barry??Nana?? Khawa?? ..atau aku sndri??owh .. tidak .. biar kakak aku dlu la~ mana leh langkah bendul.nnt kene bagi adiah.takmau!! [dasar kedekut!!hahhaha]



2 comments:

lin said... [Reply to comment]
December 14, 2009 at 8:40 AM

korg kawin serentakla..havoc sket.hehe

iejaZin said... [Reply to comment]
December 15, 2009 at 3:41 PM

hahhaa .. boleh ke gitu???kene wat kat padang yg besar la kan???kat stadium ker ... wah~!! :P

promo

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top [ Life is Learning ]. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.