Jacob's Walk Of Life


[langsaikan hutang :P ]

21hb June yg lepas, aku berkesempatan join xtvt menyihatkan badan - Jacob's Walk of Life @ Taman Metropolitan Kepong. Sambil jalan, makan biskut. haha .. idok ler .. plan awal utk dtg bersama kakak, tp tetiba lak dia ada kelas ganti,so terpaksalah aku pergi sorg. seawal pkul 6pg aku bangun, bersiap2 utk ke umah aida arisya.aku park kat lrt universiti,aida smpi.then kitorg amik kak zai.

huh ..sosat.kitorg smua tak sure jalan yg mana.alih2 singgah kat stesyen minyak utk bertanya.terserempak lak dgn Abg Mat (BigJam JB), dia pun nk kesana tp dia naik moto,tak leh nk follow .. lps bbrp minit, akhirnya smpi jgak.maaaak aiii .. penuhnyer kete2.parking tepi jalan berderet2 .. nasib baik ada sorg ni nk kuar,so aida park kat situ.

huh .. smpi kat padang.tak nmpk sorg pun fun corner yg lain .. ramai giler tgh beratur utk amik baju.amik baju ikut nama.aku terus ke K-P .. uish .. panjaaaang~ .. terus ke depan.nmpk Jumaat.ah-hah!! .. terus aku ke diorg.hulur IC kat Pejal soh amik kan .. uhh .. lega~ dpt jgak .. yg lain pandang2 .. huhu .. ada rs bersalah .. tp .. itulah guna kawan~ hikhikhik ... thz Pejal~

tukar baju kat tmpt yg diorg sediakan .. tgh sibuk dok belek baju tu, Ceed, Jaja , Minami & Dayah masuk dlm tu.ok.ada kwn.kak zai & aida aku tak jmpa dh.then ke dpn bersama Ceed, Adeqbun, Diah. Jaja & minami ke toilet. Dayah lak terus hilang. tggu di garisan mula.pejal & jumaat join. mula2 kitorg kat dpn .. alih2 .. terkebelakang .. org berpusu2 nk dok depan bersama fafau & fbi .. takpelah .. mengalah.akhirnya aku, ceed & adeqbun jalan bersama2 .. ada soalan lak tu.kitorg jwb kuat2 , org lain tulis .. hahah .. bagus betul!! ..

uhh .. sejauh 5km berjaya diharungi.alih2 tgk dak2 fun corner lain dh lama smpi..lor .. ada yg tak jln rupanyer ...then beratur plak utk amik goodie bag .. okla .. dpt biskut dgn air serta payung .. dok lepak tepi pentas; kepenatan.

Ceed bermurah hati banjer eskrem.best2 .. then bergmbr bersama fafau.then .... balik, kitorg lepak kat mamak.makan, then aku,aida,kak zai,kak ira & adik dia singgah kat umah mkcik kak ira.transfer gmbr smbil tgk melodi.

smpi umah pkul 3 lebey.penat.mandi2.tito~



yeah .. fun corner bersama Duta Jacob's


bersantai .. bersama kak mar


p/s : ada bnyk lagi gmbr.tp mls nk carik kat mana. ni aku amik kat blog aida.haha.





2 comments:

Aida Arisya said... [Reply to comment]
July 1, 2009 at 1:54 PM

wahhh patut pun tgk sama jek..wakakkaka...xpe2 blh jek..ahaksssssss

iejaZin said... [Reply to comment]
July 1, 2009 at 1:57 PM

hahaha .. dh tahap malas + tak tau gmbr tu simpan kat mana... ;D

promo

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top [ Life is Learning ]. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.