[ Me ] - suasana baru .....




huh .. still culture shock kot .. dah seminggu lebih kat office baru .. seakan kera sumbang jer .. biasa keje sorang2 .. dok layan pc sorg2 .. skrg kena dok kat meja org lain (takde meja sendiri) .. pc pun kena tunggu giliran ..

selalu pkul 8 relaks jer lagi ...sekarang pkul 7 dah kena ready .. paling lewat pkul 7.30 kuar rumah .. kalau lambat ..alamatnye .. 9.30 baru smpi sana .. parking free for sure dah penuh... huh.. betul2 kena ubah & merancang masa...

dan .. bila dh masuk office baru, mcm2 ragam .. ambil masa sket nak sesuaikan diri... i ni penyegan orgnye .. so nk mesra2 tu lambat sket..tp takpelah ..diorg semua kat sini friendly~ i like!

kat office dlu .. leh selamba jer buat air sendiri,makan sorang2 ...kat sini kalau buat air, buatlah bnyk2...diorg leh tumpang sekali. ;D (teringt dlu aku ada merungut .. asyik makan sorg2 jer ...hehe .. now .. ramai~)

sejak keje sini,balik umah tak menentu...makan pun tak menentu.. parking jauh2..naik turun tangga .. ish .. best neh .. dpt gak turunkan berat (turun kew??hahhahah)

konsep tolong menolong & sharing is caring ..mmg ada dlm office ni.semangat neh.kdg2 down .. tak tau nk buat apa...tgk2 yg lain buat keje ..kita pun buat keje yang sama.push diri sndri..

hopefully ... dapat bertahan lama ..semangat berterusan.InsyaAllah~

3 comments:

•♥• Momma Miq •♥• said... [Reply to comment]
November 25, 2010 at 9:20 AM

gudluck jat.. new adjustment mmg mcm tu.. amek masa sket.. nnt lama2 biler dh jumpa rentak ok laa tu kn.. insyaAllah ;)

Lin said... [Reply to comment]
December 8, 2010 at 8:16 AM

ko dah tukar keje ye?kat mana skrg?

Hazniza Zin said... [Reply to comment]
December 9, 2010 at 1:28 PM

eita : thanks!!huhu .. yela kan..awal2 ni mcm tak berapa nk ngam lg.masa bekerja pun tak menentu.tp its ok.selagi ada kudrat..usaha kene kuat.dan tawakal pd Allah.

Lin : a'ah.baru sebulan kot.kat phileo 1 damansara. ;)

promo

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top [ Life is Learning ]. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.