[ Me ] - kursus seminggu




lama betul tak update blog kan??
huhu..bila bz .. blog pun bercuti la .. dah bersawang lah kot..

last week berkursus selama seminggu di UK.
bukan Ulu Kelang ..jauh sekali United Kingdom ..
hehehe .. kat UKay Perdana la ..
Prudential Training Akademi (PTA)

dulunya tmpt ni dijadikan kelab utk satu persatuan (tak ingt persatuan apa).
ala2 kelab darul ehsan la kot.
ada bilik2,swimming pool,bilik seminar,main squash,bilik tv .. lengkap lah segalanya.
pernah datang sini masa Quarterly Review utk Jadee Group.


owh...mmg penat tp best~!
kelas dari pagi ke malam.
pagi pkul 7 dh start utk exercise (tp tak guna gak .. sbb mknn kat sini sedap + bygkan .. 6 kali sehari makan!! terasa berat dh naik laaa.... hadoi~)

then kelas start dr pukul 9 smpi pukul 1. seb baik ada break pkul 10.30pg.
then after lunch 1hour,smbg kelas sampai pkul 6.30ptg. hurm .. pndai2 la kitorg yg Muslim ni carik masa nk solat Asar.yelah .. skrg ni Maghrib pkul 7. agak terkocoh2 jugak la...

malam plak start 8.30 .. smpi la pkul 11.00 .. then ada assignment lagi.sok pagi dia nak.adeh.tu yg kena siapkan dlu.1st assignmnt .. nk kena lengkapkan senarai nama,no.tepon. brp banyak??? 100!!! pergh .. seb baik aku dh buat seminggu before kursus.ada la dlm 200.then sape dpt buat, ada reward > markah utk group.. 2nd assignmnt pulak, kena dptkan 10appointment!! adeh ...mana la nk call org malam2 buta neh?last2 ..call je member2 yg ada.hehehhe...ada la 3,4 appointment yg betul2 nak jumpa.hehehhe...

malam2 last .. tgk video the secret.best ar video ni.meremang bulu tengkuk.terus terfikir nak beli satu.katanya ada jual kat MPH.hurm .. lps ni kena cpt2 carik.

sgt seronok bila berada dikalangan org2 yg positif.
dan bila berada dlm kumpulan mcm ni...terasa semngat lain macam.

owh .. ada part yg buat aku sedey.
trainer kami > Ms LV buat segmen sedey la pulak...
hurm .. walau apa pun jadi .. dahulukan famili .. jgn pentingkan duit sangat.
think .. why r u here..
and .. tak kisahla apa diorg nak ckp,
yang penting kita dh share apa yg kita tahu.

LET'S SAVE LIFE!!

last day : salam2 .. amik2 gmbar ..dan sijil!! yes!! semangat!!



gambar bnyk~ nnt2 dlu la yer.keje kat ofis lama tak settle lagi ni. (tp sempat pulak berblogging! hahahah)

0 comments:

promo

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top [ Life is Learning ]. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.