yes .. i'm back!!



"update la blog .. dah bersarang dah tu~"


haha .. seseorg pesan kpdku.


bukan malas nak update.tp mood takde.sejak the SAD day tu, rs hilang mood.tambah lagi dgn keje2 kat ofis yg melambak,xtvt luar yg bnyk..uhh.but now.. mood itu dtg kembali.keje kat ofis dah berkurang.

sedar tak sedar, bulan Januari 2010 melabuhkan tirainya.sangat cepat masa berlalu.imbas kembali apa yg dah aku buat selama 28 hari yg lepas.ermm..

selain xtvt bersama fun corner& fafau.. owh ya, berkesempatan belajar fotografi dgn geng saycheese di putrajaya.sangat teruja bila nmpk keindahan matahari terbenam di depan mata. bulat besar merah menyala di depan mata.terpegun.lantas Subhanallah diucapkan.cantik sangat. malangnya .. aku tak sempat nak capture moment tu dalam memori kad canon 450d aku tu.hampa :( .. tp takpelah.mungkin lain kali.

last week (23-24hb) memang amat busy.aku diminta utk jadi CREW utk Parti Budiey.com. thx to abg budiey and k.wani invite aku jd CREW.actually last year ada buat jgak,aku jadi CREW jgak.CREW last minit.ms tu tak ramai readers yg dtg.kali ni aku tau sgt ramai!! hampir 100org!! so 23hb tu dh set utk siapkan 100 goodie bags.tetiba crew TV9 mintak fun corner join Alahai Fafau utk ke rumah org2 tua al-ikhlas kat puchong.satu peluang yg tak mungkin aku lepaskan.dah lama kan nak buat aktiviti mcm ni.jadinyer, siang ke puchong, lps tu baru ke apartment mawar. ;)

so .. aku update dlu la citer psl xtvt ke rumah org2 tua al-ikhlas tu dlu.erm.. nxt page please~ :P





3 comments:

lin muhamad said... [Reply to comment]
January 28, 2010 at 10:24 AM

apa kisah yg sad day ko tu ija?tanak share ke?

lin muhamad last's post..#kamu mudah tergoda tak dengan.....

Okie dOkie said... [Reply to comment]
January 28, 2010 at 11:33 AM

yes, orang tue dah mula mengUPDATE.

iejaZin said... [Reply to comment]
January 28, 2010 at 11:55 AM

lin : nnt aku share.but in private.ok. ;)
okie dokie : hahahha .. ye la.. dh tu .. org tue kata blog dh bersarang labah2 katanyer~ :P

promo

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top [ Life is Learning ]. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.