KL to JB, JB to KL - Day 2





uhh.. tersedar pkul 5.00pg.. alarm kat hphone dh berbunyi2 td aku off kan.ada masa lebih kurang 1/2jam lagi.kejut smua utk sahur.seb baik mak ada bwk ketupat nasi,mkn dgn rendang tok & serunding. (haha .. belum raya lagi kitorg dh mkn rendang.best tak??) ..

after subuh,lepak2 sat.pastu baru mandi. 7.30pg dh kuar antar shima.uhh,JB mcm KL.sesak bukan main.bnyk kereta.smpi kat Wisma Persekutuan tu,guard tu kata pndaftaran kt banguna Tabung Haji pulak.so kenela kitorg jln kaki (takde parking,abah park jauh nun).ramai jgak bakal2 jururawat yg ada ni.bagus btul.then shima jmpa kwn2 dia.ada taklimat.so aku & mak chow dlu.kitorg balik hotel.lepak2 kat bilik jer.malas nak kuar.

11.45pg shima call.dh settle.nk ke hospital sultan ismail pulak.call member aku yg kat JB camne nk kesana.ok.dh jumpa.lps dh settle kat hospital,ke hostel pulak.seb baik dpt tmpt tinggal.tggu lama gak.pkul 2 baru naik hostel.uhh .. sorang satu bilik.siap ada bilik air lagi dlm bilik.aku & mak tlg2 shima uruskan bilik, sementara dia gi orientasi.pkul 2.30 baru kitorg bertolak ke KL. bubye adikku~ O_o


abah pecut tak hengat.160km/j jugak la.berkejar ke KLIA.ada sedara aku nk ke London,smbung blajar.smpi ayer keroh utk jamak.then aku smbg drive.takde la laju,ada la dlm 140km/j .. hehe..

smpi KLIA,jmpa sedara,buka posa kat Asian Cafe (just sandwiche ok.mknn kat sini sgt mahal!!) ..pkul 9 baru balik ke umah.uh.. letih!! .. terus ... ZZzzzZZZZZzzz



[ada gmbr - coming soon ;) ]




0 comments:

promo

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top [ Life is Learning ]. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.