Wedding - Shima & Shah dan Suzaidi & Wife [06.06.09]

huh .. boleh la aku katakan .. bulan MEI&JUN tahun ni adalah bulan memenuhi jemputan perkahwinan & pertunangan.. maybe sebab masing2 nak kejarkan minggu CUTI SEKOLAH .. semuanyer serentak.. kalau badan boleh dibelah2 .. dh lama aku bahagi2kan utk memenuhi semua undangan .. yelah .. mana boleh hampakan kawan2 yg jemput..yg jauh2 tu terpaksalah..tak dpt nak pegi ..

06.06.09 .. tarikh ni jer ada 3 jmputan.2 majlis persandingan .. 1 lagi pertunangan. disbbkan majlis tunang tu buat pagi, so aku pegi la kejap (with my sis). Majis pertunangan Norsaidah@Che Da (sedara jauh) kat Ampang..cantik dia bertudung.dh mcm Farah Deeba.aku tak lama kat situ.adala 45min.bergegas ke BTR plak.majlis persandingan Suzaidi (member SKBTC). jmpa la dgn member2 skola lama aku.jmpa jgak dgn kwn baik aku ms SKBTC - Pn Asma yg dtg jauh dr JB.


bersama Asma Nabihah dgn anaknyer


dr BTR .. kitorg konvoi lak ke Ampang (patah balik..aduh~) .. diketuai oleh Bob.. smpi2 Shima&Shah dh selesai mkn beradab.kacau dia kejap utk bergmbr.jmpa lak dgn member CPR .. best giler.. lama tak jmpa.kesempatan mcm ni mmg tak leh lepaskan utk bergmbr. seronok2~


sama cantik, sama padan


member2 SKBTC(pandainyer susun..so .. who's next??)


ceria2 je smua~


cantik baju pengantin diorg ni~



then aku kembali ke majlis tunang tadi sbb nk pick up my sis .. borak2 jap, baru balik ... uhhh . letih la .. ni baru 3 majlis sehari.nasib jgak dekat2 .. gagahkan diri gak la nk pegi smua.kalau jauh2 .... erm .. tak dayala den ..



p/s : gmbr majlis tunang & gmbr wedding suzaidi tak dpt nak amik.pesal ntah~

0 comments:

promo

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top [ Life is Learning ]. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.