[ Family ] - happy for my mom ;)

"Ngah, mak dah lulus pekse!!"


... gembira sungguh suara mak aku tadi.baru tadi dia call,lemah lembut bagi salam .. nape pulak mak aku ni?aku ingtkan apa la ..biasanya dia call tghari ckp pasal hal rumah la.. psl ada sale kat sogo ke.. hahah .. ni exam utk org yg keje goverment. PTK apa ntah .. exam utk naik gaji. yelah .. dh berpuluh tahun mak aku keje.. sistem kerajana camtula ..nk naik gaji,have to take the exam.naik pangkat?kena lah bodek2 boss ...eh bukan .. kena keje sangat bagus (ye ke?? hahha) ..

berapa kali ntah mak aku ambil exam.kali ni baru lulus.teringat lagi,tersengguk2 mak baca buku.. psl undang2 Malaysia la, pasal gaji,cuti..macam2.dan biasanya, esok nak exam,malam tu baru dia baca.dan kadang2 dia ajak aku skali baca sama2.huhu..tiap kali tu jugak aku akan wish "mak, good luck" .. dan balik keje tu, mak merungut .. apa yg dia baca tak masuk.and tiap kali soalan pasal IT mesti dia kantoi.huhu.. yelah..masa kat umah aku takde PC & internet.soalan pasal camne nak serve internet.huhu ..

and now.. mak lulus!! suke dia.oklah ..nnt angah nak belanja mak la.mak nk makan apa??





dah nak pencen baru mak lulus kan???hehehhehe~


1 comments:

iejaZin said... [Reply to comment]
May 17, 2010 at 11:48 AM
This comment has been removed by the author.

promo

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top [ Life is Learning ]. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.