Strawberry Coklat??

last thursday bought some strawberry at pasar mlm .. tiga kotak 10 hengget.. merah+manis .. tp ada gak satu dua yg masam+manis .. then pagi smlm (sabtu) ..ada aura kerajinan .. aku menyelongkar peti bekas isi coklat masakan .. aku cairkan coklat tu .. campur dgn skit mentega .. dah cair jer .. terus main celup2 .. strawberry celup coklat .. then terus masuk mulut (aku lupa yg coklat tu still panas) .. huargghh .. seb baik tak melecur .. sbb strawbery tu sejuk .. ermmm .. nyum-nyum .. camni ke rs strawbery coklat yg Dato CT suka tu .. takdela spesel sgt .. rasa masam+manis strawbery campur dgn rasa manis coklat ... then aku dpt idea .. why not taburkan skit butiran hazel nut (ada lebih masa kitorg nk buat almond london raya thn lps) .. erm... baru sdp. ngup ngap ngup ngap .. dh sekotak .. then .. pagi td aku tgk ... kotak kedua tu dh kosong... yg ketiga lak tinggal bbrp biji ..huaaaa~ .. sape mkn????

gmbr??? ada amik .. tp waktu nk kuarkan dr memory card camera ni takleh .. argh .. dia wat hal .. laptop akak aku ni ada something .. ada mende jahat sehingga aku takleh nk bukak .. btul2 #*&^xyz la ... arrrrGHH.. geram2 .. ulat gonggok mana ntah dh masuk dlm laptop akak aku ni .. tak psl2 kene format ni ... (sape ada solution??leh tlg tak??)

[update 27.01.09 - memory card camera berjaya diselamatkan .. hoorey!!]



promo

Related Posts with Thumbnails

Back to Home Back to Top [ Life is Learning ]. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.